Na kerstoptredens gedaan te hebben met het koor in het Kuinderbos en in de Grote Kerk in Blokzijl, gaf Nynke in het voorjaar van 2009 aan met ingang van de zomervakantie te stoppen met Bloxy Music.

Helaas kwam er na drie jaar aan onze samenwerking een einde. In deze tijd hebben we als koor veel van Nynke geleerd. Omdat het  wel duidelijk was dat een koor absoluut niet zonder dirigent(e) kan, begon het bestuur gelijk met het zoeken.

Ook deze keer viel het niet mee om iemand te vinden die beschikbaar was en bij ons koor paste. Via een koorlid kwamen we terecht bij Barbara Lok, zij zou in december verhuizen vanuit het zuiden naar Sint Jansklooster en kon vanaf die tijd onze dirigente worden. Maar dan zaten we nog wel vijf maanden zonder. Gelukkig was een schoonzus van Barbara, Ina Lok uit Zwartsluis bereid ons uit de brand te helpen. Inmiddels was er bij Bloxy Music ook een bewegingscommissie samengesteld die ons koor begeleidt bij het instuderen van de choreografieën. Samen met Ina hebben we in december 2009 bij de Kerst Sing In in Blokzijl een prima optreden verzorgd, waarbij we werden begeleid door José op de piano en Gerben op de drums.