Lid Worden

wil jij onze nieuwe aanwinst worden?

 

Als het jou leuk lijkt om bij ons popkoor te zingen en je bent enthousiast, muzikaal en gezellig, dan ben je van harte welkom op een van onze repetitieavonden.

Om je goed op te kunnen vangen, vinden wij het wel prettig als je je van te voren even aanmeldt bij het bestuur ons koor of via onderstaand aanmeldformulier.

Je kunt in beginsel drie maal vrijblijvend meedoen, waarna we samen bekijken of het wederzijds bevalt. Als dit het geval is kun je een stemtest doen bij onze dirigente en word je definitief ingedeeld bij een stemgroep.

De contributie is € 16,50 per maand, te voldoen door automatische betaling.

Bloxy Music telt momenteel ongeveer 25 actieve leden. Wij willen doorgroeien maar niet groter worden dan maximaal 40 leden.

Er is nog plaats in diverse stemgroepen, op dit moment hebben we plaats voor alten en mannen. Zoals bij veel popkoren zijn de mannen sterk in de minderheid. Zingen met elkaar is erg leuk. Dus heren: stap over die drempel en kom eens vrijblijvend langs bij een repetitie of vul onderstaand formulier in.

De voorwaarden voor toelating zijn: stemvast zijn, plezier hebben in het zingen en bewegen, bereid zijn om ook thuis de nummers te oefenen en uit het hoofd te leren. De optredens doen we zonder bladmuziek en tekst.

Wilt u lid worden? vul dan snel het formulier in!