Categorie:   Kooruitje  |  Nieuws
Kooruitje Giethoorn 2018
TAGS:  Bloxy Music  |  Giethoorn  |  Kooruitje  |  Popkoor  |  Punteren
22 apr
2018
l
Geschreven door:  Ria ten Wolde
Kooruitje Giethoorn 2018

Zondag 22 april 2018 zijn we met het koor op stap geweest, niet zo ver van Blokzijl, in het mooie Giethoorn. Iets voor tweeën staan we klaar om met z’n allen in de punter te stappen.

Geen fluisterboot, maar echte polyester punters, dus….. we mogen aan het werk.
We doen een punterpuzzeltocht door de Gieterse grachten.
Heerlijk punterend door de grachten lossen we de puzzel op en als we bij Smit’s Paviljoen zijn vinden we toch dat we wel een sapje verdiend hebben.
We vervolgen de tocht weer en beginnen het punteren toch wel in onze bovenarmen te voelen, maar het is prachtig weer dus we klagen niet.

Als we weer terug zijn, gaan we even op terras zitten en vervolgens gaan we de volgende uitdaging aan. We gaan solex rijden.
Na een duidelijke uitleg hoe het wel en hoe het niet moet gaan we van start.
We rijden, met af en toe wat stilstaande solexen, naar Wanneperveen en gaan via de Gasthuisdijk en de Bramen weer terug naar het beginpunt. Een uurtje lekker uitwaaien!

Na deze prachtige zomerdag betrekt de lucht steeds meer en als we net aangekomen zijn bij Hollands Venetië voor een heerlijke barbecue barst de bui los. Net op tijd binnen dus.

We genieten van het eten en praten nog even na over onze punter/solex ervaringen en allemaal moe maar voldoen gaan we na een heel gezellige dag weer naar huis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

laatste nieuws

Alle optredens Popkoor Bloxy Music afgelast.

In verband met aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft het Popkoor Bloxy Music geen optredens en repetities tot en met 6 juni 2020. Houdt u deze website nauwlettend in de gaten wanneer wij weer een volgend optreden hebben.