Onze dirigente

Barbara Lok is met ingang van oktober 2017 de dirigent van ons popkoor Bloxy Music uit Blokzijl. De zangeres uit Sint Jansklooster is geen onbekende in de regio en is onder andere bekend van de musical ‘Storm over de Beulaeke’.

Daarnaast organiseert Barbara regelmatig huiskamerconcerten onder de naam Podium Lokaal, waar bekende en iets minder bekende artiesten optreden.

Barbara Lok heeft een indrukwekkende staat van dienst. Al op jonge leeftijd maakt zij deel uit van een muziektheatergroep en thuis in Zwartsluis heerst er een levendige muziekcultuur. Vanaf haar negentiende studeert zij zang lichte muziek, eerst aan het conservatorium in Zwolle en later in Hilversum.

Tijdens haar studiejaren doet Barbara een berg praktijkervaring op als zij onderdeel uitmaakt van een in Duitsland immens populaire meidengroep.

Na haar afstuderen start zij met lesgeven aan diverse muziekscholen. In die tijd vraagt men haar auditie te doen als achtergrondvocaliste bij Willeke alberti, wat resulteert in een jarenlange hechte samenwerking.

In 2005 staat zij in de finale van het Nationaal Songfestival met het liedje “Tranen in De Stilte”.

Momenteel doceert Barbara Lok zang op diverse locaties in het land en zingt zij regelmatig op de voor-en achtergrond.

Meer activiteiten van Barbara Lok

Klik op de links om de websites te bezoeken