Categorie:   Concert  |  Nieuws
De Laatste Eer Steenwijk
TAGS:  Bloxy Music  |  Concert  |  Laatste Eer  |  Popkoor  |  Steenwijk
5 jun
2017
l
Geschreven door:  Ria ten Wolde
De Laatste Eer Steenwijk

Popkoor Bloxy Music laat zich horen op donderdag 8 juni om 20.00 uur vanuit de Kapel De Laatste Eer. Het gemengde popkoor uit het pittoreske havenstadje Blokzijl bestaat sinds 2006.

Bloxy Music is erg actief; zo hebben zij een concert gegeven in het crematorium Schoterhof te Heerenveen, zijn zij actief rond de kerst, Kopje Cultuur gaat ook niet aan hen voorbij en het Korenfestival in de Meenthe staat ook elk jaar op de agenda.
Het repertoire bestaat uit ballads, klassiekers, Nederlandstalige nummers maar ook stevige rocknummers uit alle decennia van de popgeschiedenis.

“Love is the message” werd gezongen door één van de populairste soulzangers van de jaren ‘70 uit Amerika, daarvan hebben zij hun eigen versie gemaakt. Ook de nummers van Claudia de Breij “Mag ik dan bij jou” en “The Rose” van Bette Midler klinken vaker in de kapel. Nu uitgevoerd door de enthousiaste koorleden en met de akoestiek van de kapel is succes verzekerd. Nummers van de Nederlandse band Kensington uit Utrecht, mogen natuurlijk niet ontbreken. Laat u door Bloxy Music verrassen en kom naar ze luisteren op 8 juni.

Wie weet vindt u het zo leuk dat u met ze mee zou willen zingen! Nieuwe leden zijn altijd welkom. Tot dan en de koffie staat na afloop voor u klaar.

De toegang tot het optreden is gratis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

laatste nieuws

Alle optredens Popkoor Bloxy Music afgelast.

In verband met aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft het Popkoor Bloxy Music geen optredens en repetities tot en met 6 juni 2020. Houdt u deze website nauwlettend in de gaten wanneer wij weer een volgend optreden hebben.