Korenfestival Hengelo

Ruim 100 koren uit heel Nederland en ook van over de grens komen naar de binnenstad van Hengelo (Ov) en overspoelen het centrum met vrolijkheid en enthousiasme. Elk koor krijgt de gelegenheid 1 keer binnen en 1 keer buiten een optreden te verzorgen van 25 minuten. We hebben daarvoor 20 binnen- en overdekte buitenpodia geregeld.

Heel belangrijk: alle genres zijn welkom. Dus zingt jouw koor klassiek, religieus of juist pop, rock, barbershop of het levenslied. Dat kan allemaal. Hoe meer variatie hoe beter.

Het korenfestival is geen competitie, maar koren kunnen zich wel laten beoordelen. Voor a capella-groepen is er wel een competitie: de Amusing A Capella Battle.

Wij willen laten zien dat zingen in een koor leuk is. De deelnemers doen inspiratie op en kunnen laten zien en horen wat zij in huis hebben. Onze bezoekers geniet van alle zang, kwaliteit, enthousiasme en variatie van de deelnemers.

Datum

zaterdag 6 juni 2020

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Schouwburg Hengelo
Hengelo
Categorieën
Korenfestival Amusing Hengelo

Orginasator

Korenfestival Amusing Hengelo

Weather

Helder
13 °C
Wind: 32 KPH
Humidity: 1 %
Visibility: 16 KM

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle optredens Popkoor Bloxy Music afgelast.

In verband met aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft het Popkoor Bloxy Music geen optredens en repetities tot en met 6 juni 2020. Houdt u deze website nauwlettend in de gaten wanneer wij weer een volgend optreden hebben.