Wat we doen

Zingen natuurlijk! De nummers die wij zingen komen uit alle regionen van de popmuziek: ballads, klassiekers, Nederlandstalig maar ook stevige rocknummers staan op ons repertoire. Als we repeteren en optreden begeleidt Hirma ons op de piano, eventueel aangevuld met een drummer. 

Om het plaatje helemaal af te maken studeren we bij onze nummers ook choreografieën in. Dit kunnen kleine subtiele positiewisselingen zijn maar soms ook wat meer uitgebreide danspassen. Hiermee maken wij van onze optredens een swingend geheel.

Als wij optreden dan zingen wij de nummers uit het hoofd. Hierdoor kunnen we ook beter bewegen en vrijer en met beleving zingen.

Zingen doe je uit het hoofd, uit je hart en in beweging! (bron: Stichting Balk)

Wat we ook doen

Als lid van ons koor heb je de kans om veel nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan tijdens de pauze bij de repetities of na afloop met een drankje aan de bar. Het aardige is dat deze mensen allemaal totaal verschillende achtergronden hebben maar wel één ding samen delen: de passie voor zingen en muziek.

Maar naast het zingen doen we ook nog veel andere leuke dingen. We bezoeken regelmatig optredens van andere popkoren, en één keer per jaar gaan we een weekendje weg met het koor. Daarnaast organiseren als afsluiting voor de kerstvakantie een gezellige avond, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij. En ook na de laatste repetitie voor de zomervakantie organiseren we een gezellige afsluitende activiteit.