Vanaf nu is het voor iedereen die Bloxy Music een warm hart toedraagt mogelijk om ons gratis te sponsoren.

Door op de button te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder bijv. Bol.com, Coolblue en Zaalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Bloxy Music commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost u dus niets extra. Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Bloxy Music kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk maar nog lekker ook.

 


Korenfestival in Steenwijk, 2 februari 2019Kooruitje 22 april 2018 Giethoorn

Zondag 22 april zijn we met het koor op stap geweest, niet zo ver van Blokzijl, in het mooie Giethoorn.
Iets voor tweeën staan we klaar om met z’n allen in de punter te stappen.
Geen fluisterboot, maar echte polyester punters, dus….. we mogen aan het werk.
We doen een punterpuzzeltocht door de Gieterse grachten.Heerlijk punterend door de grachten lossen we de puzzel op en als we bij Smit’s Paviljoen zijn vinden we toch dat we wel een sapje verdiend hebben.We vervolgen de tocht weer en beginnen het punteren toch wel in onze bovenarmen te voelen, maar het is prachtig weer dus we klagen niet.Als we weer terug zijn, gaan we even op terras zitten en vervolgens gaan we de volgende uitdaging aan. We gaan solex rijden.Na een duidelijke uitleg hoe het wel en hoe het niet moet gaan we van start.We rijden, met af en toe wat stilstaande solexen, naar Wanneperveen en gaan via de Gasthuisdijk en de Bramen weer terug naar het beginpunt. Een uurtje lekker uitwaaien!Na deze prachtige zomerdag betrekt de lucht steeds meer en als we net aangekomen zijn bij Hollands Venetië voor een heerlijke barbecue barst de bui los. Net op tijd binnen dus.We genieten van het eten en praten nog even na over onze punter/solex ervaringen en allemaal moe maar voldoen gaan we na een heel gezellige dag weer naar huis. Voor meer foto's van deze gezellige dag bij de foto impressie.

Korenfestival 10 februari 2018 te Steenwijk

Optreden popfestival in de Meenthe Steenwijk d.d. 10-02-2018

Na de vele wisselingen van afgelopen jaren zijn we in oktober 2017 weer aan de slag gegaan met dirigent Barbara Lok. De sfeer zit er weer goed in en het oefenen voor nieuwe nummers ging verbazend snel. De ‘bewegingscommissie’ had ook weer iets nieuws bedacht en dat werd tijdens het optreden goed ontvangen. We hadden het nummer Frozen van Madonna weer opgetuigd. Vervolgens zongen we Leun op mij van Ruth Jacott en Royals van Lorde, alle nummers zijn gearrangeerd door Barbara. Het stukje theater bij Royals was voor meeste koren ‘out of de box’ en werd beloond met een compliment. De tips die hierover nog werden gegeven zullen we uiteraard meenemen tijdens de repetities. Bloxymusic heeft prima gezongen tijdens het popkorenfestival en we kijken dan ook goed terug op ons optreden.

 

Kerstsingin Blokzijl 15 dec 2017

 

 

Korenfestival Blokzijl 6 okt 2017

 

Groepsfoto december 2016

 

8 Juni optreden Steenwijk

Donderdag 8 Juni hebben wij een mini concert gegeven in de kapel van de Laatste Eer in Steenwijk. Het is een prachtig kapelletje met een geweldige akoestiek. Daar zingen was dan ook een waar genot. Het publiek genoot zichtbaar en was enigszins teleurgesteld toen het laatste nummer gezongen werd. Het resultaat, een staande ovatie! Na een toegift ging iedereen lekker aan de koffie! Zeker voor herhaling vatbaar!

Repetitieavond in zwembad Tolhekke

24 Mei hebben we een repetitieavond gehouden in zwembad Tolhekke te Paasloo. We zongen daar ter ondersteuning van de zwemmarathon van de  " Oldejuje Bikers" voor de Mont Ventoux.

OPEN REPETITIEAVOND VOOR NIEUWE KOORLEDEN BLOXY MUSIC

Popkoor Bloxy Music uit het pittoreske havenstadje Blokzijl zoekt nieuwe koorleden. Hirma Altena uit Steenwijk is sinds 2016 dirigente van het enthousiaste koor, bestaande uit 25 leden. Bloxy Music beleeft in 2018 haar 12 ½ jarig jubileum. Een prachtig project waar we met zijn allen hard aan werken. Een datum hebben we al geprikt: zaterdag 3 november 2018. We hebben er veel zin in! Denk je er al langer over om te zingen bij een popkoor? Dan is het nu de kans om bij ons in te stappen en mee te repeteren voor het jubileumconcert.

Je bent van harte welkom op de open repetitieavond, donderdagavond 20 april 2017, van 20.00 uur – 22.00 uur in “De Ploats” in Blokzijl.

 

Bloxy Music is uitgenodigd om te komen zingen in Zwembad Tolhekke te Paasloo op Woensdag 24 mei a.s. We doen dit ter ondersteuning van de zwemmarathon voor het goede doel `Oldejuje Bikers` voor de Mont Ventoux .

20.00 uur.  Zwembad Tolhekke te Paaslo

Bij slecht weer gaat het niet door.

Wilt u een enthousiast koor zien komt dan allen!

 

Geplande optredens:

8 juni 2017 20.00 in de kapel van “de Laatste Eer” in Steenwijk

6 oktober 2017 Popkorenfestival in Blokzijl


Korenfestival Steenwijk 4 februari 2017

 

27 en 28 januari was onze jaarlijkse tulpen verkoop actie.

Alles verkocht! Mooie spaarpot voor ons jubileum volgend jaar!

 

Voorbereiding Kerstsingin 2016


 

 

Optredens september 2015

In september hadden we drie optredens in een week: ons "najaarsconcert" in Blokzijl, tijdens 'Kopje Cultuur" in Steenwijk en tijdens het dorpsfeest in Willemsoord. Alle drie optredens waren geslaagd zo was te merken aan de reacties van het publiek. Voor ons een fijn begin van het nieuwe seizoen!

Popkorenfestival Steenwijk

Op 14 februari 2015 mochten wij meedoen met het Popkorenfestival in Steenwijk. Een geslaagde dag met diverse workshops en heel veel collega Popkoren.

 

 

Omdat het ook Valentijnsdag was op deze datum, was de opdracht om minimaal 1 nummer met het thema "Liefde" te verzorgen. Voor ons was dit het nummer "Mag ik dan bij jou" van Claudia de Breij. Met dit nummer hebben we een prijs gewonnen, een heerlijke taart!

 

 

Lenteconconcert 2014

In het sfeervolle Doopsgezinde kerkje in Blokzijl gaf Bloxy Music op vrijdag 30 mei 2014 een "Lenteconcert". Omdat onze vaste dirigente Barbara tijdelijk uit de running was, had inval dirigente Eline van der Woude de leiding bij dit concert. In acht weken tijd wist zij samen met pianist Rene het koor voor te bereiden op dit concert. De setlist bestond uit circa 10 nummers. Het koor kon met het publiek terugkijken op een geslaagde avond!

 

Optreden Netl Park

Zondagmiddag 16 februari 2014 mocht Bloxy Music optreden bij Netl Park in Kraggenburg. Samen met collega koor Cream on Pop en onze dirigente Barbara en pianist Rene, zorgden de zangers en zangeressen van Bloxy voor een geslaagde middag. De sfeer zat er goed in op deze mooie locatie, het talrijke publiek was zeer lovend over de optredens.

Kerst Sing In, Blokzijl

Ook dit jaar was Popkoor Bloxy Music weer present tijdens de Kerst Sing In. De Grote Kerk van Blokzijl was het prachtige decor van dit sfeervolle evenement op vrijdag 20 december. Er waren optredens van diverse koren en muzikanten uit Blokzijl, een gastoptreden van 4 violistes, en een prachtig optreden van ouderen orkest "Echo der Golven". Bloxy Music song 3 nummers, "Some Nights", "Leun op mij" en "Do they know it's Christmas time". De bezoekers en deelnemers konden vast helemaal in de kerstsfeer komen.

Geslaagd Koorweekend bij Fredeshiem

Op zaterdag 23 en zondag 24 november ging Bloxy Music op "koorweekend". De locatie was deze keer Buitengoed Fredeshiem bij Steenwijk. Het zaterdagprogramma stond in het teken van "Inspiratie en Ontspanning", met o.m. het inspiratiepad, een djembee workshop en een popquiz. De zondag heeft het koor de hele dag gewerkt aan zijn muzikale en vocale kwaliteiten. Onder de enthousiaste begeleiding van "coach" Jet Pit zongen de Bloxy's aan het einde van de dag de pannen van het dak!

 

Rabo Regioconcert met orkest Apollo

Na de zomervakantie kon het koor een groot aantal nieuwe leden verwelkomen. Met de nieuwe leden ging Bloxy Music werken aan het komende optreden bij het Rabo Regioconcert in de Meenthe in Steenwijk. Voor dit concert werden 1500 toeschouwers verwacht! Op 17 oktober 2013 stond Bloxy Music samen op het podium met het orkest "Apollo" uit de Wijk. De solisten waren Humphrey Campbell, Jieja Starrenburg, Anita Meijer en trompetist Herwin Lokken. Vanwege problemen met het geluid en de positie op het podium kwam de bijdrage van Bloxy Music helaas niet helemaal goed over in de zaal. Maar het was voor het een koor een prachtig project om aan mee te doen.